Panier
 

Guggenheim Helsinki

180,001490,00

Description

Collage by Laurent de Carnière

The architect creates a zone flooded with light which features a series of regularly shaped square rooms linked with corridors. This organisation anticipates the tools and flexibility required for the display of the rich and varied artistic content of such a museum. An open courtyard garden can host performances and temporary exhibitions, protected by low walls in natural stone. The top of the building offers a panoramic view and video projection rooms.

Paper: Hahnemühle photo Rag 308g/mA
Medium:  “giclée” artprint with anti-aging pigment inks
Guarantee: certificate of authenticity signed by the architect

CLICK HERE for more info about fine art quality

FORMATS

BLACK FLOATER FRAME

A floater frame will give artwork the illusion of floating inside the frame without touching it, made of black laquer wood certified as sustainable.

NATURAL OAK FLOATER FRAME

A floater frame will give artwork the illusion of floating inside the frame without touching it, made of 100% solid oak wood from Italy and certified as sustainable.

BLACK BRUSHED ALUMINIUM FRAME

A classic frame for the work, 100% aluminium, acrylic glass and rings attached to the back.

NATURAL OAK FRAME

A classic frame for the work, made of 100% solid oak wood certified as sustainable, with rings attached to the back.

Additional information

Weight N/A
Dimensions N/A
Format

A0 (84,1 x 118,9 cm) – N° ../10, A1 (59,4 x 84,1 cm) – N° ../30, A2 (42 x 59,4 cm) – N° ../50, A3 (42 x 29,7 cm) – N° ../80

Framing

Unframed, Black brushed aluminium, Natural oak, Floater frame in natural oak, Black floater frame

SKU: N/A Category: Tags: ,

Log in with your credentials

Forgot your details?