Panier
 

Corner

180,00330,00

Description

Collage by Antoine Collet

Proposal for the facade of a concert hall in a redeveloping former industrial area in Greenpoint, New York (2012).
The building is structured by large concrete pillars that support the roof, which is open to the public. Its height reflects those of the surrounding industrial buildings. Seen up close, the brick cladding forms a light envelope that surrounds the building in soft, flowing curves. These refined details reference the sophistication of the concert hall, recording studios, and rehearsal spaces housed by the building.

In collaboration with Jérôme Malpel and Elvire Amoura. If you are interested in creating a diptych, you can associate this drawing with Elevation.

Paper: Hahnemühle William Turner 310g/mA
Medium:  “giclée” artprint with anti-aging pigment inks
Guarantee: certificate of authenticity signed by the architect

CLICK HERE for more info about fine art quality

FORMATS

BLACK BRUSHED ALUMINIUM FRAME

A classic frame for the work, 100% aluminium, acrylic glass and rings attached to the back.

 

NATURAL OAK FRAME

A classic frame for the work, made of 100% solid oak wood certified as sustainable, with rings attached to the back.

Additional information

Weight N/A
Dimensions N/A
Format

A0 (84,1 x 118,9 cm) – N° ../10, A1 (59,4 x 84,1 cm) – N° ../20, A2 (42 x 59,4 cm) – N° ../30, A3 (42 x 29,7 cm) – N° ../50, A4 (21 x 29,7 cm) – N° ../100

Framing

Unframed, Black brushed aluminium, Natural oak

SKU: N/A Category: Tags: ,

Log in with your credentials

Forgot your details?