Panier
 

Vento

125,00330,00

Description

Collage by Studio Orto

Vento is based on the idea of creating a landmark building on the top of the spectacular Atlantic Cliff of Sagres in Portugal.
Studio Orto designed this building as a landscape experience in order to make perceptible the authenticity of the place. The building is a broken line inspired by the sharp edges of the old military fortresses.
Every side of the broken line has a specific facade with a specific interior space that allows to focus on the different parts of the landscape: the Ocean, the wind, the rocks, the lighthouse and city of Sagres.
This building is a covered path, to walk and discover, isolating in different rooms what makes this place so unique.

Paper: Hahnemühle William Turner 310g
Medium:  “giclée” artprint with anti-aging pigment inks
Guarantee: certificate of authenticity signed by the architect

CLICK HERE for more info about fine art quality

FORMATS

BLACK BRUSHED ALUMINIUM FRAME

A classic frame for the work, 100% aluminium, acrylic glass and rings attached to the back.

 

NATURAL OAK FRAME

A classic frame for the work, made of 100% solid oak wood certified as sustainable, with rings attached to the back.

Additional information

Weight N/A
Dimensions N/A
Format

A2 (42 x 59,4 cm) – N° ../12, A3 (29,7 x 42 cm) – N° ../24, A4 (21 x 29,7 cm) – N° ../48

Framing

Unframed, Black brushed aluminium, Natural oak

SKU: N/A Category: Tag:

Log in with your credentials

Forgot your details?