Panier
 

Restoration

180,00540,00

Description

Collage by OMMX

OMMX was invited to produce a proposal to extend the Begijnhof in Bruges, a UNESCO world heritage site, for a special anniversary edition of Forum.
Accepting the buildings’ future to be one of continual restoration and conservation, the extension exploits the language of temporary works, as a prosaic, uncontentious and sole means to extend such a building. The courtyard is inscribed with a white oval veil and timber structure that simultaneously recalls the Beguines, provides access for remedial works, and defines a cloister of varying depth to house new and displaced activity from within the Begijnhof and city beyond. The new sequence of interstitial rooms also provides added capacity to accommodate an increased population of tourists, a by-product of the site’s UNESCO listing. In so doing, the extension consciously plays with and subverts accepted norms of how to treat historic buildings and the hidden potential therein.

Paper: Hahnemühle William Turner 310g/mA
Medium:  “giclée” artprint with anti-aging pigment inks
Guarantee: certificate of authenticity signed by the architect

CLICK HERE for more info about fine art quality

FORMATS

BLACK BRUSHED ALUMINIUM FRAME

A classic frame for the work, 100% aluminium, acrylic glass and rings attached to the back.

 

NATURAL OAK FRAME

A classic frame for the work, made of 100% solid oak wood certified as sustainable, with rings attached to the back.

Additional information

Weight N/A
Dimensions N/A
Format

A1 (59,4 x 84,1 cm) – 20 u, A2 (42 x 59,4 cm) – 30 u, A3 (42 x 29,7 cm) – 50 u

Framing

Unframed, Black brushed aluminium, Natural oak

SKU: N/A Categories: , Tag:

Log in with your credentials

Forgot your details?