Panier
 

Bonassola I

125,00210,00

Description

Collage by Pascal Flammer

A house for a guest: a living room, a small kitchen, a bath and a bedroom. A narrow path through old stone buildings, scattered herbs and blooming flowers in pots lead to a concrete path over the rooftop of the new building – low bushes on either side – the Ligurian Sea on the horizon. Curved stairs lead to a terrace with olive and orange trees. The building consists of one space with two rooms – a summer room and a winter room. The room for the hot climate has no windows. The winter room – equal in geometry – has four windows. A hidden stair leads to the bedroom.

Paper: Hahnemühle William Turner 310g/mA
Medium:  “giclée” artprint with anti-aging pigment inks
Guarantee: certificate of authenticity signed by the architect

CLICK HERE for more info about fine art quality

FORMATS

BLACK BRUSHED ALUMINIUM FRAME

A classic frame for the work, 100% aluminium, acrylic glass and rings attached to the back.

 

NATURAL OAK FRAME

A classic frame for the work, made of 100% solid oak wood certified as sustainable, with rings attached to the back.

Additional information

Weight N/A
Dimensions N/A
Format

A3 (42 x 29,7 cm) – 50 u, A4 (21 x 29,7 cm) – 100 u

Framing

Unframed, Black brushed aluminium, Natural oak

SKU: N/A Category:

Log in with your credentials

Forgot your details?